Steeds vaker worden sim only abonnement online afgesloten

sim kaart online bestellenVoordelig uw nieuwe Sim Only abonnement afsluiten? Dat doe je tegenwoordig makkelijk online. Of het nu gaat om een prepaid mobiele telefoon of een nieuwe sim, bij ons bent u aan het juiste en voordeligste adres.

Het is eigenlijk heel vreemd, maar tegenwoordig is het heel gebruikelijk om met een abonnement onmiddellijk een toestel aan te schaffen. Dit is vaak duurder dan een sim only abonnement. Veel mensen kiezen voor een internet sim only abonnement, vrijwel alle smartphones hebben zeker veel data nodig. Als u in contact wilt blijven met vrienden, familie & collega’s is internet op de telefoon zeker handig, ook met een sim only abonnement.

Wel regelmatig een nieuw toestel uitzoeken?

Voor mensen die echt elke twee jaar een nieuw toestel willen is dit wellicht een slimme optie. Het blijft echter toch een verkapte lening waarbij de provider de klant het toestel af laat betalen door middel van een tweejarig contract met hoge maandlasten.

Vaak zijn de abonnementen niet flexibel en als het toestel defect of kwijt raakt loopt dit dure abonnement nog steeds door. Wanneer er dan een nieuw toestel aangeschaft moet worden, kunnen er problemen optreden.In veel gevallen is het een betere optie om een Sim Only abonnement te nemen.

U neemt een abonnement af bij een provider en regelt zelf een toestel. Hierdoor zijn de maandlasten een stuk lager. U hoeft immers alleen voor de daadwerkelijke dienst te betalen en niet meer een duur toestel af te betalen. Het toestel dient wel los aangeschaft te worden. Met een Sim Only abonnement zit u vaak minder lang aan een provider vast en zijn de abonnementen eenvoudiger aan te passen.